About

Evely Duis, fashion en portret fotografe actief in Nederland en België. Hier laat ik een kijkje achter de schermen zien hoe het wereldje van de fotoshoot’s er nu werkelijk uit ziet ……

Leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn blog. Niet alleen backstage beelden maar ook tips, reviews, volle editorial reeksen en nog veel meer is hier te vinden. Daarbij hoort ook een deel mij beter te leren kennen, ik begin eerst met mezelf kort voor te stellen. Mijn naam is Evely Duis, een 22 jarige gepassioneerde fotografe uit het Noord-Brabantse dorpje Reusel.  Ik specialiseer me voornamelijk in fashion, portret en reclame fotografie. In juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de professionele Bachelor opleiding fotografie aan het Narafi te Brussel. Door deze studie ben ik veel in Nederland maar ook in België te vinden.

Ik heb een eigen fotografie studio in Reusel. Naast studio fotografie werk ik ook graag op locatie. Op een locatie kun je vaak nog meer een verhaal vertellen in je beelden. Ook heb je te maken met niet controleerbare factoren die het beeld soms net iets extra’s kunnen geven. Niet alleen bij fashion foto’s maar ook bij bedrijfsfotografie speelt dit een rol in de beelden. De combinatie van studio en locatie werk geeft een mooie afwisseling in mijn werk.

Op mijn blog probeer ik je een kijkje te geven achter de schermen van mijn werk. Backstage beelden, before/after van bewerkingen, how to’s en nog veel meer. Ook plaats ik hier volledige fashion editorials op die niet volledig op mijn portfolio website www.evely.nl te zien zijn. Mochten jullie nog ideeën hebben voor artikelen zijn deze altijd welkom!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven