Een week van Evely Photography

Een drukke vol geplande week was het. Na lange tijd ben ik weer naar Brussel gegaan om daar twee fotoshoots te doen. Op de terugweg naar Nederland een shoot gepland met een blogster. Ook heb ik deze week een fotoboek binnen gekregen en ben ik weekwinnaar geworden op DIGIFOTOPro. Lees snel verder voor een kort verslag van de dagen!

Dag 1, op maandag heb ik een shoot met het model Elene Vernijns gedaan. Al lang wilden we samen eens shooten (ruim een jaar) alleen was dit er helaas nog niet eerder van gekomen. We hebben verschillende portretten gemaakt die nog in beeldbewerking afgemaakt worden. Het zal uiteindelijk een combinatie van beeldmanipulatie en fotografie zijn.

MOV_1184 IMG_1135

Dag 2 heb ik in Brussel een shoot gedaan met het model Exaucer @ the agent. Dit in samenwerking met styliste Fiona Rombaut en visagiste Yoni Baeyens. We hebben die dag een fashion editorial reeks gemaakt waarbij we grafische vormen gecombineerd hebben met de kleuren zwart en rood. Het heeft verrassende en unieke resultaten opgeleverd, ik ben in ieder geval al erg enthousiast! Hopelijk jullie ook!

IMG_1047 IMG_1075

Dag 3 van mijn geplande shoots in België. Deze shoot vond plaats op de Lommelse Sahara. Een prachtige locatie en het weer zat die dag ook nog eens mee! De shoot was in opdracht van Zalando voor Kiki haar blog, www.awayofdreaming.com Hiervoor had ze een aantal items die op de foto mochten. De visagie deze dag werd gedaan door Joke Van de Water. De shoot was in hippie stijl wat helemaal bij de kleding items van Kiki paste.

IMG_1097

_MG_6787

Team foto! Was een gezellige dag met deze meiden!

14068471_10154462165269600_436708983618506784_o

Dag 4, deze dag ontving ik een heel leuk pakketje. Vanuit Saal Digitaal mocht ik een fotoboek testen. Het boek is prachtig geworden en binnenkort zal ik nog een uitgebreide review er over schrijven. Hier alvast een voorproefje van het boek.

_MG_7206 _MG_7213

Heel deze week ben ik weekwinnaar op DIGIFOTOPro. Onderstaande foto van Nadia hebben ze uitgekozen. De foto is gemaakt bij mij op school in Brussel. Hier moesten we iedere week studio foto’s maken in de les waarbij ik Nadia uitgenodigd had om model te komen staan voor mij. Met deze foto heb ik een Ewent Powerbank van 7800mAh gewonnen. Deze Powerbank zorgt ervoor dat je altijd genoeg stroom voor je tablet en smartphone bij je hebt.

Schermafbeelding 2016-08-20 om 13.03.04

Dag 5, de laatste dag van deze (werk) week heb ik selecties zitten maken en foto’s bewerkt. Op het moment 3 fashion editorials die afgewerkt moeten worden, een vrije reeks, een portret reeks, 2 opdrachten voor klanten en de foto’s voor Kiki’s blog. Genoeg te doen dus! Maar ook genoeg mooi werk wat ik jullie binnenkort kan tonen!

_MG_7217

Deze dag is ook een fashion editorial online gekomen van het model Jasper @ Scout Ya model management op www.mandrawn.com . Erg trots op het uiteindelijke resultaat. Het fotograferen van mannen is weer wat anders voor mij omdat ik voornamelijk vrouwen in mijn portfolio heb staan maar het smaakt naar meer. Ga me hier zeker verder in verdiepen komende tijd.

Schermafbeelding 2016-08-20 om 13.30.50

Kijken jullie ook al zo uit naar de eindresultaten van de shoots? En hebben jullie nog suggesties wat jullie graag willen zien?

Follow my blog with Bloglovin

Eén gedachte over “Een week van Evely Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven