Backstage – Find your Fit

Backstage bij de commercial video en fotoshoot campagne geïnspireerd op het merk Brandy Melville. Het is het afstudeer project van Anne Pieters waarbij ze een festival editie heeft bedacht voor het merk Brandy Melville in verschillende maten. Waarbij het merk normaal alleen bekend staat om de merken XS/S, is het in haar concept nu ook beschikbaar in maat M en L. Voor deze shoot hebben we gewerkt met drie modellen, model maat S was Benthe Liem, model maat M was Romee Groenewold en het model met maat L is Michelle Klop. Deze drie meiden laten zien dat met welke maat je ook hebt je gewoon deze kleding kunt dragen!

_MG_1012 _MG_1010ï_MG_1013

Hier de testfoto’s van de make-up, gedaan door Rianne Kok.

IMG_2140  IMG_2231 IMG_2141IMG_5057

Preview op de camera. Uiteindelijke foto voor de commercial video geworden.

_MG_1385

Groepsfoto van het hele team!

2 gedachten over “Backstage – Find your Fit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven