2 gedachten over “Ik als merk – Hoe presenteer jij je bedrijf aan de buitenwereld?

  1. Ik loop altijd een beetje achter de feiten aan. Ik doe wat ik leuk vind, en pas later realiseer ik me waar mijn focus ligt.

    Na jaren van vallen en opstaan weet ik gelukkig wat mijn USP is

    1. Ja uiteindelijk kan je onbewust ook deze stappen toepassen! Vaak weet je in je hoofd wel wat je bedrijf uniek maakt maar als je het dan echt moet verwoorden is het dan vaak toch lastig om de juiste woorden uit te spreken. Daar helpen de USP’s dan bij! Fijn om te horen dat je ondertussen je USP’s weet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven