Opendag Evely Photography – MINI EXPO

Op 1 JULI is er een opendag bij fotostudio Evely Photography van 14:00 tot 18:00

Kom een kijkje nemen bij mijn studio! Tijdens de opendag vind er ook een mini expositie plaatst van mijn nieuwste project ‘Porcelain Sculpture’.

fotostudio evely photography noord brabant reusel eindhoven tilburg turnhout breda portret mode fashion reclamefotografie
FOTOSTUDIO EVELY PHOTOGRAPHY

Sinds 1 januari 2018 ben ik in het bezit van een werkruimte waar ik mijn studio van gemaakt heb! Naast dat ik hier veel fotografeer, heb ik ook mijn werkplek om foto’s te bewerken en shoots voor te bereiden!

BEREIKBAARHEID
De fotostudio bevindt zich in een karakteristiek pand (Karel I Sigarenfabriek) in Reusel, Noord-Brabant. Bij aankomst van het adres door een grote zwarte poort rijden (ziet groot BuzziSpace staan), rechts het hoekje om. Daar is een binnenplaats waar je de auto kunt parkeren. Vervolgens tweede ijzeren trap omhoog nemen.

Bij de studio is het mogelijk om gratis je auto te parkeren.

ADRES
Turnhoutseweg 22
5541 NX Reusel – Noord Brabant

AANWEZIG MELDEN?
Dat kan HIER

fotostudio evely photography noord brabant reusel eindhoven tilburg turnhout breda portret mode fashion reclamefotografie fotostudio evely photography noord brabant reusel eindhoven tilburg turnhout breda portret mode fashion reclamefotografie fotostudio evely photography noord brabant reusel eindhoven tilburg turnhout breda portret mode fashion reclamefotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven