I see more – Polette

Als fotograaf is goed zien erg belangrijk. Nu hebben fotografen vaak een andere kijk op de wereld. We zien schoonheid in kleine (vaak onbenullige) dingen. Zelf smelt ik als ik ergens een mooie lichtinval zie. De combinatie van fel licht en harde schaduwen op een plek waar je normaal niet voor om zou kijken.

Twee jaar geleden kwam ik er achter dat ik nog scherper naar de wereld kon kijken en ik kocht mijn eerste bril. Het was maar een minimale correctie wat ik nodig had, maar dit gaf toch al een groot verschil. Ik zit veel achter mijn laptop en ben vaak erg bewust aan het kijken. Hierdoor vraag ik veel van mijn ogen. Door mijn bril hoeven ze iets minder inspanning te leveren waardoor ik er geen last van krijg.

_mg_0702

Sinds kort heb ik een nieuwe bril. Mijn sterkte is niet slechter geworden maar om eens te kunnen wisselen van montuur is altijd leuk. Het merk Polette maakt dit mogelijk! Ze hebben design brillen voor een betaalbaar prijsje. Doordat hun brillen direct van de fabriek komen scheelt dit veel in de kosten voor de klant. Door dat concept kunnen ze 80% korting bieden op de prijzen die bij opticiens te vinden zijn. Ze bieden monturen aan tussen de €9,99 en €49,99 en de glazen tussen €9,99 en €89,99. Daarvoor kun je het eigenlijk bijna niet laten toch?

_mg_0695

Ik heb mijn bril nu een week en ben er erg ontzettend enthousiast over. Omdat ik een erg klein gezicht heb, is het uitzoeken van een bril of zonnebril soms wat lastig. Gelukkig dat op de website de precieze maten te zien waren van ieder montuur. Ik heb uiteindelijk gekozen voor het bril montuur ‘Copan‘ in de kleur brons. Het is een erg klassiek montuur met kleine details. De details spraken me erg aan, hierdoor is het toch weer net iets anders. Doordat het een dun en licht montuur is, voelt het niet zwaar op je hoofd. Eigenlijk heb ik het bijna niet eens meer door als ik hem op heb.

_mg_9513 _mg_9510_mg_9526

Heb je zelf een bril en ben je al bekend met het merk Polette?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven