Een foto in het zonnetje zetten!

De laatste tijd ben ik steeds meer onderzoek aan het doen voor fotoprints voor aan de muur. Voor mij is het laatste studiejaar fotografie van start gegaan. Dit jaar zal eindigen met een eindexpositie. Voor deze eindexpositie zal een project van mij geëxposeerd worden. Steeds als ik nu in een galerij of museum kom ben ik extra nieuwsgierig hoe andere fotografen hun werk presenteren.

Laatst heb ik een foto af laten drukken op Alu-Dibond via Saal Digital. Ik was erg benieuwd naar het resultaat aangezien de foto op aluminium gedrukt is. Tussen de twee aluminium platen is een laagje polyetheen. Hierdoor is het erg stevig, buigvast en licht van gewicht. Ideaal dus om aan de muur te hangen. De print zou zelfs buiten geplaatst kunnen worden omdat hij weerbestendig is! Ik heb gekozen voor een zwart wit foto met veel details. De details en scherpte is perfect gedrukt!
Het voordeel bij Saal Digital is dat je elk gewenst formaat kunt instellen. Hierdoor zit je niet vast aan maar een paar standaard foto formaten.

Voor een expositie zou een print op dit materiaal een mooie optie zijn. Ook zou de print een mooi plekje in een huiskamer of kantoor kunnen krijgen. Het is weer net wat anders dan een (standaard) print op papier. Zelf heb ik de voorkeur voor een print met zo weinig mogelijk reflectie. In expositieruimtes kan dit soms storende reflecties geven. Door het aluminium heb je daar geen last van.

_mg_9500  _mg_9501

Het leuke is dat Saal Digital nu een kennismaking actie heeft met een kortingscode ter waarde van €15 euro*! De code is: WB450KMA

* € 15,- waardebon ter kennismaking. Actie geldig t/m 31-10-2016. De minimale bestelwaarde is € 30,-. Excl. verzendkosten. De verzendkosten dienen te worden betaald. Niet met andere acties en aanbiedingen combineerbaar. Eenmalig te gebruiken.

2 gedachten over “Een foto in het zonnetje zetten!

    1. Dankje Kim! Ik heb even op de website gekeken van hun en zie dat de verzendkosten voor Nederland en België hetzelfde zijn. Dus hieruit maakt ik op dat ze ook gewoon naar België verzenden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven