Outfit x Dr. Martens

Dit keer eens iets anders op mijn blog dan normaal. Al eerder schreef ik in een artikel over outfit tips voor fotografen dat Dr. Martens mijn favoriete schoenen zijn voor fotoshoots. Vol verbazing wilde Dr. Martens met mij samenwerken en heb ik schoenen uit de nieuwe DM’s Lite collectie mogen ontvangen.

dms-lite_dr_martens_evely_duis_3

Om het een mooie koppeling aan fotografie te geven ben ik samen met fotograaf Charlotte Hooij een aantal outfit foto’s gaan maken. Normaal houd ik zelf de regie over de foto’s waar ik op sta (voornamelijk altijd zelfportretten) maar het leek me dit keer leuk om de regie uit handen te geven. Charlotte is een reportage/documentaire fotograaf en heeft hierdoor weer een heel andere kijk op fotografie.

dms-lite_dr_martens_evely_duis_2

Samen met mijn nieuwe paar Doc’s zijn we op een zonnige dag op pad gegaan. Doordat de schoenen licht van gewicht zijn is het ideaal voor een warme dag. Fotograferen in de felle zon doe ik zelden. Door de input van Charlotte heeft het verrassende resultaten opgeleverd!

2

Polkadot top: Pimkie
Cullotte broek: Zara
Schoenen: Dr. Martens Lite

Fotografie: Charlotte Hooij (www.charlottehooij.com)
Bewerking: Evely Duis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven