Beautyshoot behind the scenes

Op mijn blog wil ik de komende tijd meer luchtige, korte artikelen plaatsen met daarin behind the scene beelden van fotoshoots.
Beginnend bij een beautyshoot die ik laatst gedaan heb in de studio met make-up artist Ellen Samijn. Het was voor mij de eerste keer dat ik een close-beauty shoot deed. Het maken van de composities was in het begin even zoeken. Het is totaal anders werken dan wanneer je een klassiek portret van iemand maakt. Ik heb gefotografeerd met mijn Canon 7D camera met een 60mm macro objectief. De reden dat ik niet met mijn Canon 5Ds gefotografeerd heb, is omdat het objectief alleen past op camera’s met een cropsensor. Uiteindelijk zie ik weer dat het weinig verschil geeft met welke camera je fotografeert. Het is vooral dat je als fotograaf met licht, techniek en een interessant onderwerp het perfecte beeld kunt maken.

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

Met deze shoot heb ik gewerkt met de Profoto A1 (meer over te lezen in mijn blogpost ‘Een nieuwe manier van flitsfotografie; Profoto A1‘). Doordat het een kleine filtser is kun je het gemakkelijk dicht op je onderwerp plaatsen en direct zien wat voor effect het geeft in je beeld.

Schermafbeelding 2018-01-02 om 12.35.57
Hier een aantal before after beelden van de bewerking.

Schermafbeelding 2018-01-02 om 12.39.04 Schermafbeelding 2018-01-02 om 12.39.19 Schermafbeelding 2018-01-02 om 12.39.47 Schermafbeelding 2018-01-02 om 12.40.09
Lijkt het jullie leuk dat ik vaker korte artikelen plaats? Ik hoor graag wat jullie willen zien op mijn blog!

Op de hoogte blijven van nieuwe blog posts? Volg mijn facebook pagina: Evely Photography

Comments

 1. Eva says:

  De foto’s zijn gewoonweg prachtig! Moet je meer doen

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  1. Evely says:

   Dank je wel Eva! x

 2. Gaaf heel erg mooi gedaan en de foto’s zijn echt heel mooi! Tof hoor! Zo cool als je dat goed kunt,

  1. Evely says:

   Dankje meid!! x

 3. Meike says:

  Wauw, echt zó ontzettend mooi!

  1. Evely says:

   Dankjewel meid!!

 4. weet je, ik kan niet mooi fotograveren, al kon ik mijn leven er mee redden. Zo jammer, dus het technische gedeelte van je blog, zou wat mij betreft net zo goed Sanskriet kunnen zijn. maar je foto;s, jeetje die zijn echt leuk!!

 5. Monique says:

  Wat een prachtige foto’s!

 6. Bryan says:

  Oooh wat leuk! Ook zeer mooie foto’s!

  1. Evely says:

   Wat lief! Thanks!

 7. Eva says:

  Leuk om te zien! 😀

 8. Jessica J. says:

  Die before and afters zijn echt heel tof om te zien! Knappe foto’s!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *