We zijn weer LIVE 2020

Voor een hele tijd is mijn blog er helaas uit geweest. Dit heeft gewoon bijna een jaar geduurd.
Na heel veel prullen en het ook even gelaten te hebben hoe het was is het me vandaag gelukt om er weer in te komen!

Wat was het probleem? Ik kon niet inloggen! Steeds ververste de pagina. Uiteindelijk zal het iets met de Database geweest zijn – Nerdtalk –

Maar het goede nieuws is, WE ZIJN WEER TERUG!
Ondertussen is er zo veel veranderd dus laten we even bijpraten!

Allereerst is mijn look veranderd. Dit is nu voor mij ondertussen al eventjes geleden maar van lang haar naar een korte bob.

Een heel verschil maar nog steeds erg blij. Wel even werk met alle afbeeldingen op social media en website te verversen naar mijn nieuwe look, Maar dit is nu ook al even in orde, nu ook net mijn blog “about” foto’s aangepast.

Naast mijn haar dat veranderd is ben ik ook als bedrijf weer erg gegroeid.
Zo had ik vorig jaar, periode van januari tot juni mijn aller eerste stagiaire!
Op het moment heb ik mijn tweede stagiaire lopen en afgelopen week sollicitatie gesprekken gehad weer voor een volgende periode.

Ik ben gewend om alles alleen te moeten doen maar merkte dat ik het erg fijn vind werken zo een extra helpende hand. Of ik uiteindelijk echt iedere periode een stagiaire wil dat is nog even zien maar voor nu bevalt het erg goed.

Dit jaar was niet alleen maar makkelijk voor mijn bedrijfje, zo kwam het Covid-19 virus wat helaas nog niet tot zijn eind is op het moment. In de periode van Maart tot Juni heeft mijn bedrijf volledig stil gestaan. Op enkele 1 op 1 portret shoots na. Nu ben ik alleen niet iemand die goed is in stil zitten. Ik wil altijd mezelf blijven ontwikkelen. Nu ging dit even lastig binnen mijn bedrijf dus ben ik iets aan doen wat ik al langer wil. Het maken van eigen kleding en accessoires!

Zo heb ik ondertussen een volledig handgemaakte broek, rokjes, shirtje, een hele hoop handtasjes en rugzakjes. Even iets totaal anders maar toch met mode bezig kunnen zijn. Ik heb een voordeel dat ik van mijn hobby (fotografie) mijn werk heb kunnen maken. Maar vind het ook erg belangrijk om naast je werk een hobby te hebben. Voor mij is dit creatief zijn op andere vlakken zonder dat ik er een verdien model achter hoef te zien. Mijn werkjes kun je zien op mijn privé instagram account @thisisevely

Naast het achter de camera staan heb ik de laatste tijd ook geregeld voor de camera gestaan. Dit was dan voor video content.
Normaal geef ik geregeld workshops, lezingen en masterclasses. Dit viel helaas nu allemaal weg.

Verschillende video’s heb ik opgenomen maar ik ben laatst ook professioneel gefilmd! Daarover binnen kort meer!

Naast de educatieve video’s geef ik op het moment nog wel 1:1 workshops, hierover meer op www.workshop.evely.nl

  

Gelukkig loopt op het moment de shoots nog redelijk door en heb ik de laatste tijd weer veel werk mogen maken waar ik trots op ben!

Ik ben erg benieuwd wat jullie leuk lijkt om terug te zien op mijn blog, plaatst het zeker in de comments!

Lieve groetjes,

Evely

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven